Huur nu  je mountainbike bij Mountainbikeverhuur Woudenberg en geniet met deze mountainbikes van de prachtige routes in de buurt. Wij staan als verhuur voor kwaliteit en willen u de mooiste mountainbike ervaring later ervaren. Om deze reden verhuren wij Cannondale, dit is één van de grootste merken en staat bekend als een van de beste mountainbike producenten.

Mail naar: mtbverhuurwoudenberg@hotmail.com    

of bel naar: 0640265132 

 

De Cannondale fiets die wij gebruiken zijn een makkelijk instapmodel voor beginners, maar ook zeker een goede en betrouwbare fiets voor de meer ervaren mountainbikers. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende maten waardoor wij altijd de juiste fiets voor u klaar zullen hebben staan.

De kosten voor het huren van de mountainbike zijn 22,50 voor een dagdeel en 30 euro voor een hele dag. Wij hanteren hiernaast een borg van 50 euro per fiets. De borg wordt na een snelle check van de fiets meteen weer teruggestort op uw rekening.

De kosten zijn inclusief gebruik van een helm. Daarnaast regelen we voor u ook een vignet voor de omliggende routes, hierdoor kunt u van elke route in de buurt genieten zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken

Als u de fiets reserveert, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn hieronder te vinden.

 

openingstijden

maandag-vrijdag: 9:30-16:30

zaterdag:                9:30-16:30

zondag:                  gesloten

locatie

Woudenberg

Zeisterweg 59 

social media