Blauwe route

Afstand: 24,4 km     

Hoogtemeters: 296 M

Vignet den treek

De route bestaat voor een aanzienlijk deel uit nieuwgebouwde singletracks, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de hoogteverschillen van de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug en de stuifzandgebieden. Zo gaat de route bijvoorbeeld door gebieden met de veelzeggende namen als de Treekerduinen en de Binnenduinen. Grotendeels fiets je door de uitgestrekte bossen van het landgoed, maar ook over de heide van het Treeker Punt en langs het vennengebied ’t Hazenwater.

 

De route is eenvoudig te combineren met de rode mountainbike route. Beide routes vormen een 8. De routes lopen dus een stuk gelijk op. De palen hebben daar zowel rode als blauwe routeaanduidingen.

Rode route

Afstand: 15,2 km                       

Hoogtemeters: 199 meter                         

Vignet: Den Treek

 De route bestaat voor een aanzienlijk deel uit nieuwgebouwde singletracks, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de hoogteverschillen van de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug en de stuifzandgebieden. Een klein stuk van de route gaat over een verhard fietspad, vanwaar het Henschotermeer te zien is. Vanaf de route is ook de bekende Pyramide van Austerlitz te zien. Geniet uitsluitend vanaf de route van de Pyramide en kom gerust nog eens langs om ‘m te beklimmen.

 

De route is eenvoudig te combineren met de mountainbikeroute Leusden (Treeker MTB Trail Noord). Beide routes vormen een 8. De routes lopen dus een stuk gelijk op. De palen hebben daar zowel rode als blauwe routeaanduidingen.

Route paars

Afstand: 15,3km                         

Hoogtemeters: 80 meter                           

Het noordelijke deel van de 15,3 kilometer lange route Austerlitz bestaat voor een deel uit rechte paden en voor een deel singletracks.

Het zuidelijke deel van de route valt deels samen met de route Zeist. Let op: Blijf hier de paarse bordjes volgen! De route heeft een extra lus aan de oostkant van Austerlitz.

Deze route kan gecombineerd worden met de MTB route Zeist.

openingstijden

maandag-vrijdag: 9:30-16:30

zaterdag:                9:30-16:30

zondag:                  gesloten

locatie

Woudenberg

Zeisterweg 59 

social media